uFeel.me
Ангел мой
Автор: shepota_na_vqtura,  8 юни 2011 г. в 18:09 ч.
прочити: 215

Като ангел небесен,

слязъл от рая

ти бе до мен във всеки миг.

Крачехме ръка за ръка

в тъмнината и споделяхме

си ний тъгата.

Ти бе до мен дори когато

плачех неутешимо аз

и помагаше ми да открия

истината в този късен час.

Обичам те, приятелко любима,

обичам те дори и след кавга,

защото ти си в моето сърце,

дори и след смъртта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me