uFeel.me
Ами ако утре...
Автор: ninaaa,  3 април 2012 г. в 19:40 ч.
прочити: 296
-Ами ако утре внезапно си замина.
 Ако утре...
-Просто няма да те има.
 Ако утре...
-Не, върни си думите назад момче.
 Ако утре...
-Просто няма вече да съм в твоето сърце.
 Ако утре...
-Моля те нещо друго ми кажи.
 Ако утре...
-Просто ще се отървеш от моите лъжи.
 Ако утре...
-Знаеш ли, това бяха думи съсипващи душата.
 Ако утре...
-Съжалявам, тези думи отреди за теб съдбата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me