uFeel.me
...Ала не човек!!!
Автор: l.hiena,  20 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 441

*

Искам да съм малка фея

и с магия нежна всеки да опия.

Искам като птица да се рея

и обич във простора да открия.

*

Искам и море да стана,

на света да съм безбрежен океан.

Скала да бъда от вълни обляна,

щурец да съм, до болка замечтан.

*

Искам да съм жарко слънце,

светлина да съм за слепия дори.

Надежда да посея, като зренце

и огън под нозете да гори.

*

Искам да съм билка...или вятър,

за раните на всеки да съм лек.

И всичко друго да съм на Земята...

АЛА НЕ ЧОВЕК!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me