uFeel.me
Акварел
Автор: tinarosivoice,  15 февруари 2013 г. в 05:50 ч.
прочити: 174
Вали, мие...
Влага
хладно диша...

Капки
рисуват акварел...    
Обичам...

Болка
пареща в очите
изтича... 

Радост  
в сърцето ми птиче
се стича...      
      
      
 
             

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me