uFeel.me
Акростих (За Рожден ден)
Автор: Danny.di,  26 юни 2013 г. в 16:27 ч.
прочити: 1129

Чудесен ден и миг чудесен,
един в годината за теб.
С тържествена и нежна песен
ти поднасям аз куплет.

И те дарявам с много нежност-
трогателен и топъл жест-
роден от обичта- безбрежност,
отправена към теб със чест.

Желязно здраве ти желая,
да е щастие и младост век,
ежедневно да те величае
най- стойностното звание „Човек”.

Да вдигнем чаши пълни с вино.
Елате днес да честитим 
на здраве да е и Амин!

             © Дани Ди 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me