uFeel.me
Ако..
Автор: arwen,  10 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 703
Ако умирам
нека бъде лятно време,
когато даже Господ
нейде горе морен дреме..
Дори и на гробаря спуснал
прашните въжета
на влажна пръст и карамфил
да му мирише.
И не плачете! Умолявам ви,
не ме жалете..,
макар че трудно би било
загубвайки ме вече.
А аз ще полетя
към моите небеса нагоре
и облачета има ли -
ще съм спокойна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me