uFeel.me
Ако заслужавам
Автор: rosen_rosen,  23 август 2011 г. в 19:37 ч.
прочити: 475

 

Прости ми, Господи, че бях
почти ненужен на земята...
Дано не съм извършил грях.
Дано пречистен съм в душата,
с която тръгнал съм към Теб
и смело цялата Ти давам,
а сред божествения ред
срещни ме, ако заслужавам...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me