uFeel.me
Ако си тръгнеш...
Автор: svetletyy,  8 януари 2012 г. в 22:08 ч.
прочити: 274
Ако те напусна,
сърцето ми ще се разбие на хиляди парченца...
Ако си тръгнеш,
душата ми ще си остане пуста...

Ако те загубя,
вятърът студен
винаги ще брули...
Дори и през топлия юли...

Ако си отидеш,
дъждът винаги ще вали,
като с едри тъжни сълзи...

Но сърцето така ми говори,
че трябва с друга да си ти...
Чужди ръце ще те докосват
и чуджи устни ще ти шептят...

Само моля те не ме забравяй
и онази наша първа целувка...
Онази любов съкровена
в тишината на нощта...
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me