uFeel.me
Ако си тръгна
Автор: deniz,  24 февруари 2009 г. в 15:24 ч.
прочити: 345
Ако си тръгна
сама във нощта
Дали ще пролееш
едничка сълза?
Дали ще догониш
сянка една?
Дали ще докоснеш
самотна ръка?

Ако си тръгна
очите ти,
дали ще последват
очите ми?
Дали ще се будиш
неспокоен в нощта?
Дали ще усещаш
мойта тъга?

Ако си тръгна...

*
Тръгвам...
Проливния дъжд
мие сълзите ми,
заслепява очите ми,
но какво от това...
Аз не съм Специалната
за твоята Душа.
Студът ме сковава,
сърцето крещи.
Нека любовта ти
друг да сподели.
Нека бъде тя
прекрасна като теб,
нека не затваря
Душата си във лед.
И дано тогава в с
в светлия ти ден,
тя да е Специална
както ти за мен...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me