uFeel.me
Ако от мен се отречеш
Автор: popi,  28 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 322
Ако някога от мен се отречеш помни и не забравяй че там някъде далеч има едно ангелче което ще те пази въпреки обидата и болката навсякъде ще съм с теб и след смъртта и на края на света не ще се отрека от теб и любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me