uFeel.me
"Ако мебелите можеха да заговорят\"
Автор: kalliq,  17 декември 2009 г. в 19:44 ч.
прочити: 267

Ако мебелите можеха да заговорят                                                                             щяха с трепет да шептят,                                                                                         колко много обич по между ни имаше,                                                                         и колко пропилени дни.



Ако мебелите можеха да заговорят                                                                             с каква любов ме гледаш ти,                                                                                      с нежност как косата ми си галил                                                                               и целувал тези две очи.



Ако мебелите можеха да заговорят,                                                                           но мълчат и те сега, когато                                                                                       двамата си взехме сбогом,                                                                                         и изгубих се завинаги във вечерта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me