uFeel.me
Ах, морето
Автор: maystormanol,  17 февруари 2009 г. в 13:22 ч.
прочити: 245

Ах, морето, морето
пак открива сезон.
Грабваш сака и ето
на брега си, поете -
да си там е закон.

Ах, морето, морето,
ти край него си пак.
Дискотеката свети, ти лудееш до пет и
само плажът е в мрак.

Ах, морето, морето,
по бикини и без.
Бира, чалга, конфети
и девойки напети -
намбър оне си днес.

Ах, морето, морето.
Днес е твое до край.
А пък утре, къде ти,
че, ще дава заето
от септември до май.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me