uFeel.me
Ах, ароматно е....
Автор: linapaint,  21 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 450
Ах,
ароматно е
кафето,
поднесено
- от устните ти знам,
и захар не му липсва,
когато ти си тук до мен!
Цветята
- не ще вехнат,
полети от любов...
Ароматът ще ме носи
- като магнит,
към твоето сърце...
А ти,
нежно ще докосваш
- изгубена вълна,
която вечно гали
- брегът
на който,
раздели две сърца...
...............................
20/02/2008/ Lina
............................................................
Какво ме вдъхнови....
- Да, това е Idan !
Приятно е когато някой ей така ,те погали....
............................................................
"Ти си ТЯ
аз пък той!
Кафе,
полято
с целувка,
дъх поело
на мушкато...."

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me