uFeel.me
Агония
Автор: ulita,  21 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 526
Вървя след погледа ти-
със затворени очи.
Събуждам се от тишината!
На яве лъжа си-
в сънят ми си истина,
безмълвно промъкваш се
в душата-
убийствено!
Оставяш ме,
но без да си отиваш.
Посрещам те,
но без да си дошъл.
Агонията на живота ме застига-
така живея и без теб!

2004 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me