uFeel.me
Абстракция
Автор: sikra,  1 февруари 2012 г. в 20:02 ч.
прочити: 370

Отлитащи птици.
Ден подир ден.
Накъсани ивици нежност
във поглед до смърт изтощен, уморен,
копнеещ за бялата вечност.

Надежда изтръгната.
Стон от любов.
Прегризана песен в безкрая.
И късче в торбичка - изстрадан живот,
а краят му - ново начало.

Абстрактна символика.
Смелост и страх.
Нахвърляни щрихи в червено
се гонят в задъхан и стар кръговрат.
Звездите отгоре се смеят.

Силвия Гуцева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me