uFeel.me
АЗ ВСИЧКО СЪМ
Автор: aza_9,  8 април 2011 г. в 07:25 ч.
прочити: 302
                   

ДОШЛА В ЖИВОТА - ЛЪЧ ИЗГУБЕН
ИСКРА ОТ ЗВЕЗДНИЯ ПОЖАР
С ДУША - В ЖИВОТА ВЛЮБЕНА
И СЪРЦЕ - КЪС КЕХЛИБАР

АЗ РАДОСТ СЪМ И СМЯХ, И ПЕСЕН
НО И ГРИЖА, И МАЙЧИНА ДАН
ВЪРВЯ ПО СВОЯ ПЪТ НЕЛЕСЕН
ПОНЕСЛА СЪРЦЕТО СИ НА ДЛАН

НО СЪМ И БОЛКА - СТОН СПОДАВЕН
А В БУРЯ СТРАШНА - СТОМАНЕНО КРИЛО
ВЪВ САМОТА - ВОПЪЛ НЕРАДЕН ...
АЗ ВСИЧКО СЪМ - И РАДОСТ, И ТЕГЛО

И НЕКА СИ ГОВОРЯТ, ЧЕ СЪМ БРОДЯГА
ПОЛЕТЯЛА В СИНЯТА БЕЗБРЕЖНОСТ
ЖИВЕЯ АЗ ВЪВ СВОЯТА СИ САГА
ОТ СТИХОВЕ ЗА ОБИЧ И ЗА НЕЖНОСТ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me