uFeel.me
АЗ СЪМ ГАРА
Автор: mitivan,  26 юни 2012 г. в 00:36 ч.
прочити: 494
Аз съм гара, затулена гара,
на малък и тих кръстопът.
Денем край мене влакове-пътници,
бързат в житейския път.

Моята гара богата е с извори,
Бог ги повери в мойте ръце,.
Спрете за малко, ще ви приема
с чисто открито, любящо сърце.

Ако сте жадни, вода ще ви налея
в чаша от стъклен кристал.
Ако сте тъжни, ще ви попея
песен, що сам съм създал.

Гара съм аз, затулена гара,
на малък и пуст кръстопът.
Денем край мене влакове-пътници
бързат в житейския път.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me