uFeel.me
АЗ ИСКАМ ДА СЪНУВАМ
Автор: ivelinage2,  28 юни 2011 г. в 11:18 ч.
прочити: 379

Не ме буди, аз искам да сънувам
една любов, изпълваща един живот,
изпълнена от нежност лекокрила,
издигаща те в облаци с любов...

Една любов, достатъчна за двама,
преливащи един във друг,
допълващи се с обич нежна,
загриженост, желание за благослов...

Не ме буди, тоз сън е чуден...
не ме събуждай в този зимен ден,
препълнен с болка, студ, омраза,
дихание отровно,
                            животе труден,
                                                    така не се живей...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me