uFeel.me
АВТОБИОГРАФИЧНО
Автор: melodia,  21 март 2011 г. в 21:25 ч.
прочити: 269
 
Що за птица лекокрила
сайта тук е посетила ? 
Който иска - нека вярва,
но melodia се казва тя.
Има си съпруг, и котка,
и красива дъщеря.
Във житейските неволи-
/бури вихрят се навред/,
дълги нощи  мисли,
пише - публикува 
в интернет.
Музата и е приятелка-
не оставя я в беда.
Със вълшебната си палка
сочи пътя - красота. 
И макар,че я ориса
вездесъщата Съдба
да лекува болки хорски,
за поезия и багри
тя сърцето и отвори, 
а изкуството я приласка.  
И мелодия  неземна 
тихо спусна се в нощта-
пролетта роди се днеска- 
край на моята тъга! 


21 март 2011г.
 
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me