uFeel.me
АВАТАР
Автор: blackmirror,  20 февруари 2010 г. в 17:43 ч.
прочити: 500
ПОСВЕТЕНО


Човешките съдби не бяха вечни

на края, след какво сме си оставили

и в спомените толкова далечни

които бяхме в себе си забравили.

 

Във мислите, и думите любовни

разпалили останките в камините

в лъжите й - превърнати в отровни

остатъци във въздуха с годините.

 

И нашите тела са вечно чужди

когато се събудим, без очите си

затворени за простите ни нужди

в отворените страници на дните ни.

 

Човешките съдби не бяха вечни

след края и сърцата са по-стари

и двамата със теб, така далечни

ще бъдем просто, свои аватари.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me