uFeel.me
АКО СЕГА
Автор: blueberry,  2 април 2012 г. в 16:06 ч.
прочити: 227
Ако сега докоснеш ме и тук
ще видиш, че не съм жена, а струна.
Трептя, разпадам се до звук.
Мелодия изящна като руна.
 
Не ме е страх, че ще откраднеш песента.
От себе си не би откраднал нота.
Прониквай бавно и уверено в стиха.
Празнувай резонанса на живота.
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me