uFeel.me
АКО МОЖЕШЕ...
Автор: dobromirpenkov,  15 януари 2011 г. в 09:23 ч.
прочити: 390
  АКО МОЖЕШЕ 

Ако можеше
            само да се обичаме,
опиянени
            от вечно привличане...
Ако можеше
            да забравим
                        ний грижите...

Ако можеше
            към недостижимото
                        да не тичаме...

Ако можеше
            да сме свободни
                        като птичките...

Ако можеше
            само да се обичаме...

Ако можеше...

16 май 2010 г

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me