uFeel.me
АБСУРД
Автор: fenix,  31 март 2013 г. в 19:26 ч.
прочити: 337

Животът ли? Толкоз абсурден е всъщност.
Абсурдни събития в абсурдна страна.
Абсурдно се крием зад нечия същност,
с абсурд обявили на Бога война!

Абсурдно милеем за чужди планети,
а наш\'та превръщаме в страшен абсурд.
Душата продали за жълти монети
абсурдно размахваме всекиму пръст.

Абсурд след абсурда и всичко е ясно.
В душата абсурдът отдавна гнезди.
И щом във гърдите ни става му тясно,
абсурдно оставя от болка бразди.

Животът какво е? Абсурд, отчаяние?
През плета е грешката, в назе... Абсурд.
Абсурдни джуджета за миг състрадание,
превръщат живота във истински шут!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me