uFeel.me
АБОРТ
Автор: GLOG,  10 юни 2013 г. в 08:29 ч.
прочити: 353
                               целта оправдава средствата



не оправдават средствата целта
а този който го натяква
да чуй по скоро на плода гласа
от неосъществена майка
как вика изпреварен от смъртта
преди да се роди за ласка

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me