uFeel.me
А у мен бавно спуска се есен
Автор: BECTA,  24 септември 2012 г. в 12:02 ч.
прочити: 224

Гневно слънце разтърси смокините.

На небето все нещо се случва.

Щом комета изписа ти името,

примирих се със своята участ.

 

С теб се скриха нанякъде птиците.

Листопадът вика им отнесе.

Разлюля хлебно зърно пшеницата.

А у мен бавно спусна се есен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me