uFeel.me
А тя остави тишината......
Автор: linapaint,  7 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 761
Изгубих я,
и, не знам защо?
`
Човек съм - чувствах я,
а тя, остави тишина
и не искаше да я събуждам...
`
Търсих я,
тайничко и се усмихвах,
а тя, не знам защо
реши да ме подмине!
`
И ето,
днес събуди  ласката у мен...
Ах, как искам да я догоня....
И да я докосна...
Но страх изпитвам
от болката,
ако пак ме тя подмине...
````````````````````
07/6/2008/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me