uFeel.me
А те, ръцете ми...
Автор: linapaint,  30 май 2009 г. в 16:14 ч.
прочити: 753
Ръцете ти аз вечно чакам,
да обгърнат, моето телце...
Устните ти да запалят,
моето сърце...

Ръцете ти аз вечно търся,
да поведат ме, към дома...
Там, с обич да ме стопли, 
твоето сърце...

А те... 
Ръцете ми, 
останаха свободни,
да кършат пръсти  
в самота...
..........................................
30/06/2009/ Lina


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me