uFeel.me
A ръцете ти станали мимове...
Автор: pin4e,  19 януари 2011 г. в 23:12 ч.
прочити: 588
Потрошени часовници. Времето - мъртво.
А пиесата - бивша. Свалена е
от сцената, дето въртеше се кръгово.
Всяка роля тежá като бременност.

Заглушавам вика на театъра - с шепот.
А ръцете ти, станали мимове,
се кривят огледално на глухото ехо,
като вятър към буря преминал.

Под краката сърби от строшеното време
и боде под яките ни. Тесните.
Е, каквото можахме един друг си взехме.
И сега ще мирише на есен...

2005*

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me