uFeel.me
А пътят ти до никъде не стига
Автор: nella_gold,  31 януари 2013 г. в 20:57 ч.
прочити: 255

Пропускаш я. Неволно. Суетата.

По вените ти вместо кръв нахлува.

Обичаш ме, не ме обичаш.

А после всичко бавно чезне в мрака.

 

Премигваш. Всеки път, когато

неволно се огледаш. И заплачеш.

Приличаш на бездомно птиче,

което не в гнездото си остава.

 

Спотайваш се. И уж си силен.

А в теб линее всяка жива фибра.

По тънка нишка бягаш. Безотказно.

А пътят ти до никъде не стига.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me