uFeel.me
А от любов едва ли се умира
Автор: nella_gold,  20 август 2010 г. в 14:27 ч.
прочити: 366
Виновно ли е виното, кажи ми,
че любовта ни толкоз е горчива?!
Че в чашата ми, някой с твойто име,
отрова сипал е!? Да ме убие?


На бавни глътки пиех. Не върви...
И гърлото ми сухо си остана.
Опитвах да преглътна, но уви...
... засяда в гърлото ми като камък.


Задавих се. От глътката вино.
Гърдите ми за въздух зажадняха.
Надигнах бавно чашата... с любов,
а тя в мътилката, на дъното остана.



Така и не допих... Горчи ми виното...
(Поне отровата дано е скоротечна!)
Оттича тъмни струйки по стъклото...
(А от любов едва ли се умира лесно?!)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me