uFeel.me
А може
Автор: nella_gold,  16 март 2012 г. в 06:00 ч.
прочити: 228

А може да си тръгна от света –

непридвидима, пълна с изненади...

И ти да ме последваш, след това,

отдавна превъзмогнал всички  клади.

 

А може да си ида от света.

Дойдох за малко, времето изтича.

А ти да ме последваш, след  това,

изричайки,  че много ме обичаш...

 

И може да си тръгна от света,

съзнавайки, че всичко е различно.

А ти, подавайки ръка,

да ме последваш – плах и прозаичен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me