uFeel.me
А кобилките
Автор: djenta,  6 февруари 2009 г. в 07:51 ч.
прочити: 245

Две очи...
две хубави очи,
там след завоя...
а между тях...
а между тях
стотина коня.
Кончето...
кончето,
благородно е то
и жокеят също,
а кобилките...
кобилките,
толкова са мили.
Има...
има и жокеи други,
яхнат ли
коне стотина...
благородството...
забравят...
забравят и
с човека родството.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me