uFeel.me
А искам
Автор: nella_gold,  31 май 2011 г. в 06:45 ч.
прочити: 335
Не! Не си ги измислям!
И даже не искам да знаеш
как отново звездите блестят
по тавана на моята стая!

Не! Не ме препрочитай!
И дори да си твърда скала,
знам, сърцето ти още обича...
Но не искам да знаеш това.

Не! Не ме обожавай!
Ала искам да знам
как душата ти още кърви.
Ти живееш във чужди следи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me