uFeel.me
А ВРЕМЕТО ТАНЦУВА ВАЛС
Автор: toti55,  11 юни 2012 г. в 13:27 ч.
прочити: 495
На изток хоризонтът се пропука,
отвори път във злато и сребро
и Утрото си свирка, не му пука,
надъхано със младост и добро.

И неусетно как - израстна в Ден.
Забързан е и вечно няма време,
залисан той, във пътя устремен
не би могъл и края да приеме.     

Смълчан до болка Залезът унесен
рисува мисли в тъжно и червено
и тихичко допява свойта песен
на чувствата морето укротено.

И Нощ е вече, няма светлина,
обърнат вододел е, спят звездите
там горе - в синьо, долу - тъмнина,
сънува тя на утрото мечтите...



             

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me