uFeel.me
А В ЖИВОТА МРАК Е...
Автор: linapaint,  17 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 619
От прозореца те гледам,
как бавно си отиваш,
и не виждам твоите очи,
дали са като моите - в сълзи!
Не искам да изгубя - нашите мечти!
Каква странна светлина - а в живота мрак е,
аз виждам само тъмнина, и внимавам да не те изгубя!
Бързам да целуна - заледените ти устни,
с дъх от обич позлатени!
Дори и болка да усетя,
пак с ръце ще се опитам да те задържа,
но камък да прегръщам в ноща,
е като змия в леглото си да приютя!
От твоите устни искам да не мръзна,
да тръпна в твоите ръце!
Искаш да се разделим,но не мога да си го представя,
че можем да останем - приятели добри!
И още веднъж, ще изтичам,
да те задържа - но не като приятел,
а нещо повече -
като човек в сърцето ми на любовта!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
17/10/2007/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me