uFeel.me
А МОЖЕ БИ ТАКА ИЗГЛЕЖДА....
Автор: linapaint,  10 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 553
Имах Татко,
но съдбата бе жестока,
тъй бързо отне ми го, защо?
Не остави ме да бъда,
по дълго време под бащино крило!
От татко се научих да бъда,
преди всичко човек с добро сърце!
На мравката мъничка, път да правя,
и да обичам
врагът забивал нож в моето сърце!
Много време мина,
а чувствам,
че те са винаги до мен,
и останаха в моето сърце!
Не беше само татко - в сърцето мое...
и майка ми е - в това гнездо!
Като приказка може би ще ви изглежда,
тя, любовта на татко и на мама!!!
Тя, майка ми,
след загубата на баща ми,
от обич полудя,
и тръгна от врата, на врата,
да търси изгубеното време
и да върне любовта!
Не върна изгубеното време,
не върна любовта!
Но като че ли Бог помогна тя,
да отиде там при любовта...
Кратки бяха дните и без татко,
болна бе - без любовта!
За това побърза и отиде тя, при татко!
Те сега са заедно!
мама, татко и безсмъртната любов!
А може би така изглежда - истинската любов!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
на 13/10/?007/се навършват 21г.от смъртта на ТАТКО
а на 03/11/2007/ ................21г.................на МАМА
******поклон и нека ми простят******
10/10/2007/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me