uFeel.me
.......
Автор: kalliq,  18 декември 2009 г. в 11:27 ч.
прочити: 245
Отварям прозореца смутено,
а вън ме духва вятъра студено,
а нейде слънцето блещука
и пак ме хваща страшна скука.



И тук и там, и там и тук,
и звън звъни, и птички пеят
аз весело излизам с кух,
но празнично облечен змеят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me