uFeel.me
......
Автор: VI,  5 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 370
Някъде
отвъд Големите и малки истини
Отвъд очакването
на крачка само от Ръба
заставам
и те чакам
Дълго
Много дълго
Почти вечност....

В мълчанието на Вселената
откривам Смисъла
отвъд Думите

а също и това
че няма
никога
да дойдеш

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me