uFeel.me
86
Автор: m,  4 ноември 2011 г. в 20:01 ч.
прочити: 214
в живота случват се неща
които изведнъж го преобръщат
и после толкова неща
към миналото хубаво те връщат
от мъката променя се човек
и вижда всичко по различно
и стиховете писани преди звучат ни някак прозаично
разбираш че живота е игра
ези тура- подхвърлена монета
редува се доброто със злина
а падне ли в минута проклета
остава тялото ти тленно
душа продължава своя път
както твърдят във царството неземно
а пъкълът остава тук
за живите които те обичат
защото техните монети още ще летят
дори и яростно да го отричат
ези - тура е всъщност всичко
и всичко има две лица
сега за тебе нейде плаче ангел
защото падна се тура

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me