uFeel.me
......
Автор: Shushi,  18 февруари 2009 г. в 05:29 ч.
прочити: 215

Понякога се чудя просто,

да се смея ли или да плача.

Когато тихичко из улиците крача.

И мисля пак  за теб.

 

Не ми липсваш.

И не те обичам.

Не искам да съм в прегръдките ти.

Не искам и усмивката ти.

 

Не искам очите ти да ме топлят.

Не искам спомените ни да ме изгарят.

Не искам вината в душата ми да пламти.

Не искам да виждам изгорените ни мечти.

 

Понякога се чудя просто,

да се смея ли или да плача.

Когато тихичко из улиците крача.

И убеждавам себе си своето сърце,

че не искам никога да видя твоето лице.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me