uFeel.me
***
Автор: stef_bobi,  9 февруари 2009 г. в 11:19 ч.
прочити: 261

Съмнението -

          достатъчен  повод за оставане.

Виждам смущението.

Погледът.

               Свитите устни.

Заобикалям.

Ъглите на страх и страст.

Усещане за настояще.

Изоставено и прозрачно.

Коя съм всъщност?

Захвърлена остра кама

                           играя в житейската сцена...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me