uFeel.me
....
Автор: dildim104,  27 януари 2009 г. в 17:05 ч.
прочити: 349

 

Първоначално всичко беше чудесно,

не бях и мечтала за подобни неща,

бяхме двамата и беше толкова интересно

Целувахме се докато валеше ни дъжда..

Вършехме куп лудории,

смяхме се на толкова глупави неща,

правихме хиляди простотии,

а така скучно е сега…

Всеки ден виждах утрото в очите ти,

и имах хиляди мечти за нас,

но Сбогом обич моя бяха думите ти

преди да сложиш край на всичко между нас...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me