uFeel.me
698
Автор: blueberry,  18 ноември 2010 г. в 20:06 ч.
прочити: 289

Усещам те, защото е далечно.
Защото паля свещи, не фенери.
Във краищата на привличането 
-скоротечно-
\"гордея\" се със превантивните раздели.

За миг събра ме, ала обичайно
разпръсната на хиляди монади,
се рея безнадеждна, моля прошка
- т(р)айно-
в осуетения живот на листопади.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me