uFeel.me
***
Автор: Shy,  21 декември 2008 г. в 01:37 ч.
прочити: 629

Бездомно пиано проскърцва във мен.
Клавишите лепнат във мрака.
И тихо припява то кървав рефрен.
Тя с бели коси те изпрати...

Развяла ги беше безжалостно днес.
Красива да бъде поиска...
Но студ от самотно излегнал се пес,
в гърдите безжалостно писна.

И всичко разтресе се. В миг избуя
гневът ми към таз Белокоса.
Кому си ти нужна, коварна змия?
Отрова си ти смъртоносна!

Играеш си с нас като кукла с конци.
И дърпаш ги както поискаш.
Пък ние поднасяме с обич венци...
а ти безпощадно се кискаш...

Прости ми че гневна съм днеска към теб.
И утре ще бъда, аз зная.
Ти сипеш студа си коварен навред...
Изчезвай далеч във безкрая!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me