uFeel.me
***
Автор: Elinor,  19 ноември 2008 г. в 20:42 ч.
прочити: 535
Когато сутрин заспиват звездите,
луната бледнее, настъпва денят.
Когато от плач уморени очите,
на слънцето тихо, гальовно шептят...
Тогава разбулена, невинна и грешна,
възкръсваща като феникс от пепелта...
Огнена, ледена... понякога смешна,
душата ми детска открива света...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me