uFeel.me
*****
Автор: Dancho,  18 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 342
Беше студена, тъжна вечер,
луната се присмиваше на моите сълзи,
метеори обсипаха душата ми
и изпепелиха всичките ми мечти.
А звездите нейде се крият,
явно са в твойте очи.
Аз пак под балкона ти пея,
а любовта във тебе мълчи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me