uFeel.me
3A HE/UTO
Автор: dim-dam-dum_F,  9 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 515
Да...бяхме заедно!Бяхме щастливи!
Бяхме сами!Бяхме и нещастни!
А сега какви сме,приятелко моя?
Сега не сме "ние",сега сме "аз" и "ти".Сега сме сами.
Аз в единия край на света,а ти...ти си някъде там-на другия.
Харесва ли ти?Ето,имаш живота,за които всеки глупак копнее.
Живот с хубави коли,с добра работа и с много пари в джоба си!
А той е глупак защото се радва само на това!
Стига ли ти?Не,не ме лъжи,мила моя приятелко.
Знам,че ме лъжеш!На теб това не може да ти стига.
И аз знам,знам какво ти липсва!
Липсвам ти аз,липсват ти всичките приятели и приятелки.
И да...вярно е,че си пишем дълги писма,писма,писани с много болка,
но те са недостатъчни.
Искам...и...ти искаш.Искаме да сме двете и да си плачем.
Да се оплакваме една на друга.Да си споделяме.
Дори и само глупави клюки.
Да...искам да говорим само глупости,само безсмислени неща,
но да сме заедно.
Сега още не знаеш какво си загубила.Но ще разбереш!
И ще боли!Много ще те боли,ще плачеш,ще крещиш.
Много време ще съжаляваш!Но...всяка рана заздравява и...
ще ни забравиш.
И мене ще забравиш!
Не отричаи.Аз знам.Така е.
Но...бъди спокойна.Няма да ти се сърдя.
Бъди щастлива.Направи само това за мен.Бъди щастлива.
Да...подари ми това.Искам да си щастлива.
Искам това да бъде подарък за всеки мой рожден ден,
за всяка Коледа и Нова Година,за всеки празник.
Бъди щастлива-забрави ме!
Аз само това желая.
БЪДИ щАСТЛИВА!!!
________________________________________________________
Посвещавам това на първата,последната и единствената ми най-добра приятелка,която замина преди 1 месец и половина за САЩ.Тя пожела да напусне всички тук,за да живее там-при майка си.Така казваше-при мама.НО..тя като всеки човек просто иска да е с по-добро бъдеще,затова не мога да я виня и да и се сърдя,а само да я обичам.Желая на нея и всички,пожелали да я последват никога да не забравят от къде са и кой ги чака тук.а специално на нея-желая и много,много,много любов и дано се радва на всичко и всички.и нека знае,че дори когато на тоя сив свят не остане никой,който да я обича,аз ще сам си тук-в малката България,и ще си я чакам.НЕЛИ,обичам те.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me