uFeel.me
***
Автор: dancho,  28 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 312

Две светулки светят в мрака,

кехлибарен блясък очите ми изпи.

Но за жалост пак изпуснах влака,

а самолета някъде се скри!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me