uFeel.me
20
Автор: m,  27 октомври 2009 г. в 21:46 ч.
прочити: 252
движеха се толкова леко
сгушили глави един в(ъв) друг
сякаш танцуваха някъде
някъде далече от тук

тя бе толкова нежна
с грациозните си бавни движения
сякаш без думи му шепнеше
хиляди откровения

той се \"надуваше\" важно
горд че е с нея сега
искаше всички да видят
колко прекрасна е тя

времето сякаш застина
и аз сякаш влюбих се в тях
колко ли време съм гледал
колко ли време стоях

после си тръгнах с усмивка
с някаква нежна тъга
днес аз открих съвършенството
в танца на два лебеда

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me