uFeel.me
*****
Автор: zlatinach75,  1 март 2013 г. в 08:18 ч.
прочити: 658
Слънчев лъч ме погали нежно,
почувствах се така безбрежно.
Душата ми полетя копнежно,
Пролет идва... неизбежно!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me